LOFT

SZOBÁK

STÍLUS

A resort jellegzetes karakterét LOFT stílusú kialakítása adja, amely különleges kontrasztban áll a dús, trópusi, buja kerttel: tágas, világos, szobák, polírozott betonfalak és egyszerű fafelületek, hatalmas ablakok és egy privát terasz. 

SZOBÁK

A bungalók azonos alapterülettel rendelkeznek, csupán a fekvésük különböző. A légkondicionált szobák LCD TV-vel, széffel, minibárral, extra king-size méretű ágyakkal vannak felszerelve. A tágas szobák hangulata stílusos és modern, minimális a berendezés és a dizájn. 

KERT

A villákat trópusi növények zárják körül, ezáltal nagyobb a privát szféra és a hatalmas üvegablakokon keresztül csodálatos kilátás nyílik a kertre. Reggelente mókusok szaladgálnak a fákon, madarak énekelnek a kertben. 

SZOBAFOGLALÁS

A foglalásokat a weboldalunkon keresztül, vagy e-mailen is el lehet küldeni, a megkeresésekre maximum 24 órán belül válaszolunk. Minimum 3 hetes tartózkodás esetén kedvezményes, egyedi árajánlatot adunk, ezzel kapcsolatban e-mail-en várjuk a megkereséseket. 

Figyelem! Az oldalon mindig az aktuális hónap árai láthatók! Más időszak, illetve a tervezett utazás időpontjában aktuális árak keresés indítása után jelennek meg!